Аматарскі турнір па футболе БДУ: вынікі

06.11.2019

Як прайшоў аматарскі турнір па футболе БДУ.

Завяршыўся аматарскі турнір БДУ па футболе - турнір для студэнтаў Белдзяржуніверсітэта, арганізаваны студэнцкім саюзам БДУ сумесна з ФК «Дынама-Мінск».

Увесь папярэдні тыдзень 20 каманд з розных факультэтаў змагаліся за званне лепшых на нашым стадыёне «Дынама-Юні». Па выніках фінальных сустрэч вызначылася наступная тройка пераможцаў:

1-ае месца - каманда «Ахмат» (эканамічны факультэт БДУ);

2-ое месца - каманда «Адушкевічы» (мехмат БДУ);

3-яе месца - каманда «П.І.П.П.» (ФПМІ БДУ).

Яркае супрацьстаянне, запамінальныя моманты, дынамаўская зона актыўнасці і крутая атмасфера - гэта тое, што суправаджала турнір на працягу ўсіх гэтых дзён.

- Пачуўшы ў першы раз ідэю правядзення аматарскага турніру па футболе, я ўспрыняў яе з вельмі вялікім энтузіязмам, - адзначыў Мацвей Шабалін, старшыня Студэнцкага саюза. - Цяпер праводзіцца мала мерапрыемстваў для заўзятараў, для якіх футбол не прафесійнае захапленне, а спосаб зносін з сябрамі і магчымасць падтрымліваць добрую форму.

Гледзячы на ​​вынікі другога турніру, я разумею, што задумка сябе апраўдала шматкроць. У гэтым годзе, у турніры ўдзельнічала больш за 180 чалавек, некаторыя з маладзёнаў удзельнічаюць другі раз запар, і вельмі прыемна бачыць іх стомленыя, але задаволеныя ўсмешкі пасля матчу. Асобна парадаваў падыход футбольнага клуба «Дынама-Мінск», які прыкладае максімум намаганняў для таго, каб паказаць, што футбол - гэта спорт для ўсіх, а не толькі для прафесіяналаў. Дзякуй усім, хто прыняў удзел, гэта было выдатна! У наступным годзе зробім яшчэ круцей!

Каментарыi

Для таго, каб пакінуць каментар, неабходна аўтарызавацца на сайце
Навіны па тэгах